ODI

Pro Moto Parts is trots op een samenwerking met ODI en gaat vanaf 2022 de ODI producten verkopen!
De ODI Lock-On handvaten zijn de handvaten die je niet meer hoeft te lijmen. Deze handvaten schroef je gemakkelijk vast binnen enkele secondes!
FABRIKANTINFORMATIE
DE WERELDLEIDER IN GRIPTECHNOLOGIE…
Voor ons is dit niet zomaar een slogan. De afgelopen 40 jaar hebben we ons toegewijd om het beste te bieden wat er te bieden is in elk van onze producten. Dit omvat onze gepatenteerde gripverbindingen die uitgebreid zijn onderzocht en getest door topsporters over de hele wereld om ervoor te zorgen dat ze het hoogst mogelijke niveau van comfort en levensduur bieden.

Wij zijn ook de vernieuwers van het Lock-On Grip-systeem, dat de manier waarop handvatten op het stuur worden geïnstalleerd en bevestigd, heeft geïnnoveerd en nog steeds de wereldwijde standaard voor handvatten is. Dit is ook de reden dat we ervoor hebben gekozen om onze handvatten exclusief in onze eigen fabriek te blijven produceren, hier in de VS!

We blijven toegewijd aan het handhaven van de hoogst mogelijke productkwaliteit in elk van onze kernproducten; Handvatten, stuur en bedieningselementen. Elk product is intern ontwikkeld bij ODI, gebouwd volgens onze specificaties, materialen gefaciliteerd door langdurige relaties met onze leveranciers en getest met professionele atleten die racen op het hoogste niveau van de wereldwijde competitie. ODI. Observeer. Ontwerp. Innoveren.